Hoe kan u lid worden van Vetas en wat krijgt u in de plaats?

Lid worden kan al vanaf 15 euro per jaar. In dat geval bent u steunend lid.
Vanaf 25 euro bent u Beschermend Lid.
Vanaf 50 euro bent u Erelid.
En vanaf 250 euro mag u zich Donateur noemen.

Dan ontvangt u om de drie maanden ons ledenboekje waarin we informatie bezorgen van het voorbije trimester omtrent allerlei dierenzaken, zoals wetswijzigingen, gebeurtenissen, info over dierenrechten, actualiteit en een overzicht van een aantal merkwaardige interventies. Ook kan u maandelijks online ons infoblaadje lezen.

U krijgt ook toegang tot onze 'members area' waar u o.a. ons ledenboekje on-line kan consulteren alsook alle interventies. Zo weet u wat wij verrichten met uw geldelijke steun.

Om lid te worden volstaat het een bedrag vanaf 15 euro te storten op rekeningnummer BE68 0013 4694 5434 van 'Vetas vzw' met de vermelding 'lidgeld'.
U ontvangt daarna uw lidkaart en paswoord voor het Ledengedeelte.
Een lidkaart is 12 maanden geldig.

Laat iets achter...

De wet laat toe om (een deel van) uw nalatenschap aan de dierenambulance te schenken. Zo kan je vzw VETAS laten opnemen in uw testament, kan u een schenking doen of kan u ons een legaat overmaken. Gezien het om een belangrijke beslissing gaat, raden we u aan om u te informeren bij een notaris naar keuze.

Een deel van je bezit aan Vetas schenken is een belangrijke beslissing en gaat vast niet over één nacht ijs. Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijkgesprek.