Het Pension-Aan-Huis

De recentste dienst van VETAS. Met alweer een buitenbeentje: het Pension-Aan-Huis. Dit betekent niet dat het pension thuis bij de mensen komt gestationeerd te staan, maar wel dat de dieren thuis worden opgehaald en weer afgeleverd. En dat in heel Vlaanderen en Brussel.

Veel pensions zitten overvol, vooral tijdens de vakantiemaanden en dan moeten de mensen steeds verder op zoek naar opvang. Dikwijls gebeurt die opvang noodzakelijkerwijs bij familie of kennissen, maar dezen zijn helaas niet altijd voorzien op een dier in huis en onze ervaring met de dierenambulance leert dat men toch best zijn huisdier achterlaat in een professioneel klimaat.

En vooral, wij willen niet dat mensen hun hond afstaan omdat pensions vol zitten, noch dat men geen hond wil adopteren omdat men vreest het huis niet meer uit te zullen kunnen! En de opbrengst, inderdaad, die is ten voordele van de asieldieren.

U kan natuurlijk uw hond zelf brengen, zoniet brengt een aangepast voertuig uw dier naar het pension en terug. Vanaf nu is afstand geen geldige reden om een hond niet naar een pension te kunnen brengen, het pension komt tot bij de hond!

De praktische kant
- Telefonisch 24/24u via 070/22.33.22.
- Via mail. U krijgt spoedig een email terug met bevestiging van de data.

Pension-aan-huis-dienst
(Brabant en Oost-Vlaanderen, andere regio's prijs op aanvraag).

- Enkele rit (alleen ophalen of alleen thuisbrengen): 50 euro + 8 euro per bijkomend dier.
- Heen- en weer (zowel ophalen als na het verblijf weer thuisbrengen): 70 euro + 8 euro per bijkomend dier.